Gelaatsverzorging

Gelaatsverzorgingen AHAVA

Herbronnen, onthaasten, ontspannen, ontstressen en verjongen met een heerlijke huidverbeterende gezichtsbehandeling. Een combinatie van ontspannende massages en actieve schoonheidsbehandelingen. Resultaat na één behandeling: stress verdwijnt, natuurlijke schoonheid verschijnt...

Al de producten van AHAVA zijn verkrijgbaar in de praktijk. Voor een volledig overzicht zie onderstaande link

MINERAL ESCAPADE

Geniet van de ervaring van een natuurlijke en reinigende verzorging dankzij de gecombineerde krachten van Dode Zee-mineralen en modder die het gelaat zacht exfoliëren , reinigen en tonifiëren.
Onthult een frisse, zachte en jonge huid. Ideaal als snelle oppepper van de huid.
Inclusief reiniging,, peeling, zuiverend moddermasker en een dagcrème aangepast aan het huidtype.
Geschikt voor alle leeftijden en huidtypes.
Duur 45 min - €55,00

MINERAL DETOX

Heb je last van een vermoeide periode met te weinig slaap?
Een periode van teveel en ongezonde voeding?
Verbleef je in een fel vervuilde, stedelijke omgeving?

Breng je gestresseerde, overbelaste huid terug in evenwicht en geef haar terug energie.
Duur 60 min - €75,00

Apple of Sodom


De Apple of Sodom is geïntroduceerd als een revolutionaire nieuwe productlijn die rimpels behandelt en de huid steviger maakt. AHAVA labo onderzocht gedurende vier jaar, een krachtig nieuw ingrediënt, gebaseerd op de vrucht van de appel van de Sodom-boom, en een Botox-achtig toxine-extract, waarop de producten zijn gebaseerd.
Een giftige melkachtige nectar van het vlees van de Apple van Sodom, een authentieke plant die van nature voorkomt in het gebied van de Dode Zee, vertoont helende eigenschappen en een beschermende werking tegen huidirritatie en ontsteking. AHAVA is het eerste cosmetische bedrijf dat dit krachtige ingrediënt gebruikt.
AHAVA's nieuwe Apple of Sodom Collection gebruikt een moderne anti-verouderingsstrategie die gericht is op de bestrijding van de natuurlijke biologische oorzaken van veroudering.
Duur 60 min - €90,00