He Shi - zelfbruiner

He-Shi, bruinen zonder zon!
Ik ben op getogen om je mijn laatste aanwinst te laten ontdekken, het nieuwe merk zelfbruinende verzorgingsproducten genaamd He-shi, aanbevolen door professionals en tevens het lievelingsproduct van vele sterren. De He-shi producten bevatten geen parabenen noch alcohol, hiermee verzorgen ze uw huid en geven ze snel een mooie bruine kleur met een volkomen natuurlijk resultaat en dit alles zonder enige blootstelling aan de schadelijke UV stralen.
Gemakkelijk aan te brengen!
De tanning mitt (handschoen) is écht de topper. Door het gebruik van de handschoen kan je de zelfbruiner perfect gelijkmatig aanbrengen en bescherm je gelijktijdig je handen tegen verkleuring. Eindelijk gedaan met die oranjekleurige handen die ons verraden ! Je kan de handschoen meermaals gebruiken en gerust wassen in de wasmachine op 40°.
Verder is de tanning licht getint, waardoor je exact ziet waar je reeds uitgesmeerd hebt. Met de handschoen is het een makkie om het product gelijkmatig aan te brengen in cirkelvormige bewegingen, het plakt niet en de geur is heel aangenaam (wat niet vaak het geval is voor een zelfbruiner.. Na 5 minuten is het product ingetrokken en opgedroogd, waardoor je je kleren direct kan aantrekken zonder vrees voor bruine, vieze vlekken.
Direct resultaat!
Na het aanbrengen geeft het direct een mooie teint. Al na een enkele nacht ziet er je huid mooi goudbruin uit. Je zal er uitzien alsof je net terugkomt uit vakantie. Geen enkele vlek, zelfs ter hoogte van de knieën en de huidplooien is de kleur mooi egaal en het ziet er perfect natuurlijk uit.

Samengevat...

  • éénzelfde product voor gelaat én lichaam.

  • een licht getint product voor een onmiddellijke bruin kleur.

  • de geur en de textuur zijn zeer aangenaam.

  • de handschoen maakt het aanbrengen super eenvoudig en snel.

Dus, indien je nog niet meteen op vakantie vertrekt of je blijft liever uit de bloedhete zon ...maar je wil graag een mooie gebruinde teint deze zomer, kom dan gauw langs! De He Shi producten zijn verkrijgbaar in de praktijk!