IBX

Hebt u last van splijtende, dunne of zwakke nagels die snel afbreken, dan is een IBX behandeling de oplossing.
IBX is een nieuw en revolutionair systeem dat beschadigde nagels helpt herstellen en sterker te maken van binnenuit. Het is doorzichtig en wordt als lak op de nagel aangebracht. IBX dringt door de nagelplaat heen door middel van warmte en speciale oliën en bindt de bovenste lagen van de nagelplaat (zelfs beschadigde plekken) aan elkaar.
Dit doordringende en versterkende systeem werkt binnen in de nagel in plaats van er bovenop. Hierdoor wordt de natuurlijke nagel niet alleen steviger, maar egaliseert IBX ook groeven. Dit gebeurd niet in 1 keer en zal meerdere behandelingen vragen. U zal al na slechts één behandeling een verschil merken. De IBX- herstel behandeling is een professionele behandeling die plaats vindt in de salon. Het is geen product voor thuisgebruik. Doordat de IBX formule zich hecht IN de nagelplaat vormt het een blijvende toevoeging aan de nagel. IBX hoeft niet verwijderd te worden bij een volgende behandeling. Er wordt een nieuw laagje aangebracht die opnieuw in de nagelplaat dringt.
Het product kan onder Gelish gebruikt worden om de natuurlijke nagel extra bescherming te bieden. IBX is ook een ideale basis voor een mooie (met nagellak) gelakte nagel. En is dus een geweldige aanvulling op uw manicure behandeling.
Het resultaat is een stevigere en flexibele nagel.
Voordelen van IBX
:: dringt in de nagel en is onzichtbaar
:: vermindert witte vlekjes
:: egaliseert ribbels/groeven
:: herstelt splijtende nagels
:: herstelt schilferige nagels
:: maakt natuurlijke nagel sterker
:: verbetert kleur en uiterlijk van de nagel
Waarom kiezen voor IBX
IBX is ideaal om de natuurlijke nagel te verbeteren en/of te versterken. Het is geschikt voor personen die geen nagellak en kunstnagels kunnen of mogen dragen net omdat het onzichtbaar is. IBX werkt IN de nagel en ligt niet OP de nagel. IBX is ook zeer geschikt voor nagelbijters en personen die constant in het water zitten, ik denk bvb aan kappers en mensen in de horeca- en medische sector. IBX kan ervoor zorgen dat de nagelplaat bij elkaar gehouden wordt tijdens de chemobehandelingen en zorgt voor spoediger herstel ná de chemo.

Kom eens binnen dan kijken we wat de beste kuur is voor uw nagels, eventueel ook in combinatie met Dadi'Oil nagelolie.

Eerste behandeling incl. vijl en nagelolie € 15,00
Volgende behandelingen € 10,00