Massages

Hot stone massage

De Hot stone massage is in de afgelopen jaren erg populair geworden. Dit komt door de weldadige en ontspannende werking van deze massage.
De Hot stone massage wordt uitgevoerd met essentiële oliën en warme zwarte basaltstenen die gevormd zijn vanuit de hete lava van vulkanen. Door de vulkanische oorsprong bevatten deze 'Hotstones' een zeer hoog percentage aan ijzer en magnesium waardoor ze de warmte goed vast kunnen houden. De stenen werken ontgiftend, ontspannend en door de warmte geven ze nieuwe energie aan uw lichaam.
De Hotstone massage draagt bij aan een positief herstel van het lichaam, voert afvalstoffen af, helpt bij het ontgiften en stimuleert de organen.
Wat doet een Hot stone massage in mijn praktijk?
• Activeert de bloedtoevoer naar het spierweefsel
• Activeert het lymfesysteem
• Werkt ontspannend, ontgiftend en stress verlichtend
• Vermindert en verdooft zenuwpijnen
• Geeft verbetering aan het spijsverteringsproces
• Hormonen raken in balans
• Maakt blokkades los
Duur 1 uur - € 80,00
.

Aromatische relaxatiemassage

Ontspannende mindfulness (bewustzijnsgericht) lichaamsmassage met aromatische oliën die de huid doorbloedt, ontspant, en opgehoopte afvalstoffen losmaakt. Werkt ontstressend en helend en geeft een aangenaam, ontspannend gevoel. Je krijgt er bovenop een rugscrub bij die afgenomen wordt met warme kompressen.
Geeft een 'Yes' gevoel. Na deze massage voelt u zich als herboren en kunt u weer veel aan.
Duur 1 uur - € 70,00

Rug-, nek-, schoudermassage

Een aanhoudende foutieve werkhouding (vb. voorovergebogen), kan extra belasting leggen op de rug-, nek- en schouderspieren, met pijn- en spanningsklachten tot gevolg. Deze intensieve en diepgaande massage werkt in op de rug-, nek- en schouderspieren. Door de actieve handgrepen ontstaat een warmtereflex. De bloedsomloop en het zenuwstelsel gaan beter functioneren. Je voelt je opgeladen, vol energie en vrij van spanning. Ideaal wanneer je weinig tijd hebt, maar toch komaf wilt maken met pijnlijke spanningen.
Duur 30 min - € 40,00